Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 01 december 2009 @ 16:20 door herman_dad , 708 keer bekeken

WIE VAN DE LEDEN IS AL OP DE NIEUWE CLUBS GEWEEST? Ik denk al velen eigelijk al is het alleen al uit een gezonde nieuwsgierigheid. Laat u even weten, hieronder - op VERSTUUR klikken, 'opslaan' is verdwenen maar als u verstuurt wordt het opgeslagen onder dit bericht b.v.

Als operators (eigenaar staat er nu bij de STATISTIEKEN) en beheerders voor de vormgeving/nieuwsberichten etc. van de clubs hebben we in de nieuwe vorm geen inzicht meer in de leden, het aantal leden DAT DAADWERKELIJK OP DE CLUB IS (GEWEEST). Dat was in de oude vorm wel zo en ik zie ook dat de module 'LAATSTE BEZOEKERS' overal kennelijk is verdwenen, mogelijk door Clubs zelf? Slechts het aantal leden - iets minder dan eerst maar vele nieuwe leden tussen 23 okt, en verleden week de migratie hebben zich niet opnieuw (nog) aangeneldt, helaas - en het aantal bezoekers sinds de migratie zijn te zien, worden 'doorgeteld'...? Bezoekt u thans ook weer ELKE DAG de (uw) clubs?

Wat vindt u van de nieuwe Clubs 2.0? Ik zie toch als je je er even toe zet dat e.e.a. wel is veranderd maar in zekere vorm hetzelfde is gebleven, alleen andere plaats etc. Even zoeken en routine opdoen weer. Ook b.v de POLLS zijn er niet meer en achtergrondmuziek - speciaal rot voor enkele muziek, radioclubs - is er ook niet meer mogelijk. Wel slechts 4 (nieuwe) nieuwsberichten mogelijk maar ook - NIEUW - 4 BLOGberichten, zoals dit dus. En dat zijn eigenlijk 4 mogelijkheden erbij waar alle leden ook weer commentaar op kunnen geven.

WAT VINDT U - voorzover u hier al bent geweest en ja het is nog maar kort, de nieuwe clubs, maar uw eerste indruk?  

Herman (handtekeningen lukt wel bij sommigen, anderen nog niet... zien we)Reacties

  • herman_dad
    donderdag 3 december 2009, 07:10
    GOEDEMORGEN Jeroen, bedankt voor je reactie! Ik begrijp dat je je hier toch weer een beetje 'thuis' voelt op de nieuwe vorm 'Clubs'? Ik hoop op meer reacties van meer leden!
  • jeroen007
    woensdag 2 december 2009, 22:28
    Ja goedeavonde ik vint het wel leuk zo te zien en wennen daaraan nu wel, nu zit de hele avonden al te leze hier en ga nu slapen moet weer vroeg naar wekr en ja ik vint het toch wel leuk zo nu aan te wennen! jeroen

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.